Facebook Twitter LinkedIn

RENOVARE SPRE ZERO ENERGIE

Ianuarie 14, 2017

Avem placerea sa va invitam in perioada 19 ianuarie - 20 februarie 2017 la Timisoara sa vizitati expozitia "Renovare spre zero energie" si sa participati cele cinci seminarii organizate de Primaria Timisoara in parteneriat cu Institutul de Studii si Proiectari Energetice Bucuresti. Expozitia "Renovare spre zero energie" va fi gazduita in sala din strada Victoriei nr. 5 va fi deschisa timp de o luna incepand de joi, 19 ianuarie 2017. Aceasta expozitie este dedicata atat specialistilor, cat si tuturor persoanelor care sunt interesate sa locuiasca intr-o cladire mai sanatoasa cu costuri energetice mai mici. Pe durata expozitiei se vor organiza cinci seminarii acoperind o gama larga de tematici privind renovarea cladirilor utilizand conceptul cladire cu consum de energie aproape egal cu zero (NZEB), dupa cum urmeaza:

  • Vineri, 20 ianuarie 2017 - "Solutii tehnice pentru reducerea consumului de energie si implementarea surselor regenerabile de energie (SRE)"
  • Joi, 26 ianuarie 2017 - "Fezabilitarea renovarii NZEB in comparatie cu renovarea traditionala"
  • Vineri, 27 ianuarie 2017 - "Sisteme si instrumente de finantare pentru executarea renovarii NZEB "
  • Joi, 16 februarie 2017 - "Foaie de parcurs pentru renovare NZEB si dezvoltarea SRE in Romania"
  • Vineri, 17 februarie 2017 - "Exemple de Planuri de Actiune pentru renovare NZEB pentru orase din UE si Ghidul general pentru realizarea de Planuri de Actiune in diferite localitati".

In aceasta expozitie vor fi prezentate toate proiectele care au intrat in concursul NeZeR

Proiectul propus de noi s-a clasat pe locul 2

DISTRIBUIE PE FACEBOOK: